Loading Events

Trajnim për individ dhe organizata lokale të shoqërisë civile në Pejë mbi çështjet mjedisore.

June 3, 2022 @ 10:00 am - 4:00 pm

Grupi për Studime Juridike dhe Politike do të mbajë një trajnim për organizatat lokale te Komunës së Pejës dhe qytetarë të interesuar në cështjet mjedisore.
Trajnimi  do të jetë mbi standardet e BE-se ne fushen e mjedisit, legjislacionin e Kosovës dhe hapësirat që ofron korniza jonë ligjore në fushën e konsultimit të komuniteteve te afektuara nga vendimet e papërgjegjshme ndaj mjedisit. Ky intervenim do të mundësoj që roli i shoqërise civile në ngritjen e pjesëmarrjes në politikë-bërje të rritet dukshëm nën kornizën e ekspertizës së fushës së aqcuis në mbrojtjen e mjedisit dhe energjisë së gjelbër, dhe që gjithashtu një ekspertizë e tillë të bartet tek komunitetet lokale nëpërmjet organizatave dhe individëve që kanë interes të jenë pjesëmarrëse në këto fusha te politikë-bërjes.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
June 3, 2022
Time:
10:00 am - 4:00 pm

Venue

Peje

Organizer

Grupi për Studime Juridike dhe Politike
Phone
038234456
Email
office@legalpoliticalstudies.org
View Organizer Website