Latest Past Events

Kosovo Solar Forum 2022

Hotel Emerald

Building on the success of the inaugural Kosovo Solar Forum organized in July 2021, the Ministry of Economy with support from the United States Agency for International Development (USAID) is organizing the Kosovo Solar Forum – Promoting Investment in Renewable Energy. The Forum will highlight the favorable business environment and investment opportunities in the growing prosumer […]

Trajnim për individ dhe organizata lokale të shoqërisë civile në Pejë mbi çështjet mjedisore.

Peje

Grupi për Studime Juridike dhe Politike do të mbajë një trajnim për organizatat lokale te Komunës së Pejës dhe qytetarë të interesuar në cështjet mjedisore. Trajnimi  do të jetë mbi standardet e BE-se ne fushen e mjedisit, legjislacionin e Kosovës dhe hapësirat që ofron korniza jonë ligjore në fushën e konsultimit të komuniteteve te afektuara […]

ICK – Green Startup Fair 2022

Green Startup Fair 2022 - Innovation Center Kosovo Rexhep Mala, 28A 10000,, Prishtine

Green Startup Fair will take place on May 11 at ICK, as a joint initiative with UNDP Kosovo, part of the Kosovo Earth Days campaign. The #GreenStartupFair22 will highlight the brilliant green, eco and sustainable approaches of local startups and SMEs. Join the celebration! There will be a range of exhibitors, speakers, donors, potential investors and […]