Skip to content

Emetimet nga procesi i prodhimit të ushqimit!

Pas sektorit të energjisë, agrikultura është e dyta në botë me emetimet më të larta. Agrikultura është përgjegjëse kryesore për prodhimin e ushqimit.

Klikoni në infografikën në vijim për të ditur emetimet që lirohen në mënyrë zingjirore deri sa të mbërrijë te konsumi i ushqimit.

Ky grant është mundësuar nga ‘Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë/ Norwegian Embassy in Prishtina, menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF në partneritet me Partners Albania for Change and Development (PA) dhe implementuar nga Instituti për Politika Zhvillimore (Institute for Development Policy (Institute for Development Policy (INDEP). Përmbajtja dhe rekomandimet e paraqitura nuk përfaqësojnë qëndrimin zyrtar të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Norvegjisë/ Norwegian Embassy in Prishtina dhe Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).