Skip to content

Trajnim për aktivistë dhe organizata lokale në komunën e Prizrenit mbi legjislacionin e mjedisit

Në kuadër të projektit “Programi i Shoqërisë Civile për Shqipërinë dhe Kosovën”, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme Norvegjeze dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) do të mbajë një trajnim për organizatat lokale të Komunës së Prizrenit dhe qytetarë, me datën 18 korril mbi çështjet mjedisore.
Ky trajnim synon të ngris rolin e shoqërisë civile dhe qytetarëve në procesin e politikë-bërjes nën kornizën e ekspertizës së fushës së mjedisit si dhe të siguroj që ekspertizat e tilla të barten tek niveli lokal.
Ne ju ftojmë të aplikoni në [email protected]
Numri i pjesëmarrësve është i limituar.