Skip to content

VETURAT ELEKTRIKE

Veturat elektrike luajnë rol shumë të rëndësishëm drejt transformimit të një mjedisi të pastër. Në përgjithësi, ato njihen të prodhojnë më pak emisione të CO2 të cilat kontribuojnë në ndryshimet evidente klimatike dhe ndotjes së ajrit në krahasim me veturat konvencionale.

Ky grant është mundësuar nga ‘Programi i shoqërisë civile për Shqipërinë dhe Kosovën’, financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Norvegjisë dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) në partneritet me Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim (PA).