Trajnimi në Pejë

Në Komunën e Pejës u mbajt trajnimi i dytë i organizuar nga Group for Legal and Political Studies ku pjesmarrësit u informuan mbi strukturën ligjore që ka Kosova në fushën […]

Trajnimi në Kaçanik

Nga trajnimi i dytë i Grupit për Studime Juridike dhe Politike ne Kaçanik mbi legjislacionin në fuqi, mundësitë dhe praktikat e mira për mbrojtje të ambientit. Trajnimet janë pjesë e […]

Trainimi në Deçan

Në Komunën e Deçanit u mbajt trainim i organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike ku pjesmarrësit u informuan mbi strukturën ligjore që ka Kosova në fushën e #mjedisit, […]

Trajnimi në Gjakovë

Në vazhdën e trajnimeve mbi legjislacionin për mjedisin, këtë radhë në Group for Legal and Political Studies organizoj trajnim në Gjakovë Informimi mbi strukturën ligjore që ka Kosova në fushën e mjedisit, […]

Tranimi i parë në Kaçanik

Group for Legal and Political Studies (GLPS) vazhdon me trajnimet mbi legjislacionin për mjedisin, këtë radhë në #Kaçanik. Informimi mbi strukturën ligjore që ka Kosova në fushën e #mjedisit, instrumentet […]